Voluntat de canviar,la

Voluntat de canviar,la.

Editorial:
TIGRE DE PAPER
Año de edición:
Materia
Feminismo y teoria feminista
ISBN:
978-84-18705-13-7
Páginas:
164
Colección:
ASSAIG

Hooks mostra als homes com expressar les emocions, una part fonamental de

qui són.áUn llibreápensat per ajudar-los a recuperar el millor de si mateixos.Tothom necessita estimar i ser estimat, fins i tot els homes. Però per conèixer lÆamor, els homes han de poder veure les maneres com la cultura patriarcal els impedeix conèixer-se a si mateixos, estar en contacte amb els seus sentiments, estimar. 

A La voluntat de canviar, Bell Hooks arriba al moll de lÆassumpte i mostra als homes com expressar les emocions que són una part fonamental de qui són, independentment de la seva edat, lÆestat civil, lÆètnia o lÆorientació sexual. La masculinitat tòxica castiga aquestes emocions fonamentals, i està tan profundament arrelada en la nostra societat que és difícil per als homes no obeir, però Hooks vol ajudar a canviar-ho. 

Amb una franquesa característica i una intel·ligència ferotge, Hooks aborda les preocupacions més comunes dels homes, com la por a la intimitat i a la pèrdua del seu lloc patriarcal en la societat, de formes noves i desafiants. Ella creu que els homes poden trobar el camí a la unitat espiritual tornant a estar en contacte amb la part emocionalment oberta de si mateixos i reivindicant les vides interiors, riques i gratificants, que històricament han estat el domini exclusiu de les dones. Valenta i sorprenent, La voluntat de canviar és una obra pensada per ajudar els homes a recuperar el millor de si mateixos. 

Otros libros del autor