Pau de tars

Pau de tars.

Editorial:
CLARET
Año de edición:
ISBN:
978-84-9846-415-3
Páginas:
128
Colección:
GLOSSA
12,90 €
IVA incluido
En stock (Entrega en 24-48h)
Añadir a la cesta

LÆapòstol Pau és -lÆenfant terrible- del cristianisme. Se lÆacusa de tenir un esperit doctrinari, de ser un conservador aspre, antifeminista... ¿És cert que Pau va canviar la pura religió del cor ensenyada per Jesús per un sistema doctrinal complex i tortuós?
LÆOccident cristià no acaba dÆarreglar comptes amb ell i es consola amb la lectura dels evangelis, molt més simples que les epístoles... I tanmateix, sense el seu geni a lÆhora de formular les veritats fonamentals de la fe nova, el cristianisme no hauria passat de ser una obscura secta.
Quin va ser, de fet, el lligam amb Jesús, del qual parla tan poc? ¿És veritat que, exfariseu, renegat del judaisme, va conduir jueus i cristians a la ruptura? Quina va ser aquesta experiència fulgurant que anomenem la seva -conversió- en el camí de Damasc?
Aquest assaig repassa totes aquestes qüestions amb un esperit clarament divulgatiu, a lÆabast del gran públic, i mostra la figura de Pau des dÆun angle ben original, partint de la seva experiència de descoberta dÆun Déu trasbalsador, que ens acull a tots independentment de les nostres qualitats.

Otros libros del autor