Manual del facilitador

Manual del facilitador.

Editorial:
ICARIA
Año de edición:
Materia
Bienestar social y servicios sociales
ISBN:
978-84-9888-465-4
Páginas:
128
Colección:
EINES DE PAU, SEGURETAT I JUSTICIA
12,00 €
IVA incluido
Sin existencias

Facilitar vol dir, de manera literal, fer les coses més fàcils. El facilitador és l\¿encarregat d\¿ajudar les persones a prendre decisions i obtenir resultats, ha de ser capaç de treballar en la incertesa i tenir present que les coses no surten sempre com un havia previst o esperava.

El manual del facilitador és un petit recull de trucs, eines i tècniques per a tots aquells qui tenen el repte de treure el millor de les persones en reunions, sessions de construcció d\¿equip, projectes de treball, grups de resolució de problemes, transformació de conflictes i sessions de formació.

JOHN TOWNSEND és fundador i actualment director del Master Trainer Institute. Té una llarga experiència com a consultor a l\¿àmbit internacional i com a director de recursos humans en diferents empreses. Ha publicat un gran nombre de guies professionals i participa de manera regular en seminaris i conferències sobre lideratge.

PAUL DONOVAN és director de programes sènior a l\¿Irish Management Institute a Dublin, on és el responsable de la formació i els programes de desenvolupament dels professionals de recursos humans. Entre els seus interessos professionals destaquen la recerca en avaluació de la formació.