La ciutat de les llagrimes

La ciutat de les llagrimes.

Editorial:
COLUMNA DESTINO
Año de edición:
ISBN:
978-84-664-2719-7
Páginas:
656
Colección:
CLASSICA
21,90 €
IVA incluido
En stock 24/48 h
Añadir a la cesta

Una boda reial a París pot significar la pau per al poble. O la guerra per al món.
Juny de 1572: durant deu anys violents, les guerres de religió han assolat França. Països veïns s'han convertit en enemics acèrrims i s'han perdut moltíssimes vides. Ara, el matrimoni reial entre Marguerite de Valois i Enric de Navarra espera tancar el llarg capítol dels conflictes religiosos entre cat.lics i hugonots, i la seva unió pot aconseguir la unificació social i religiosa del país.
Mentrestant, a Puivert, la Minou Joubert rep una invitació per assistir, amb tota la seva família, a la boda reial que se celebrarà aquell mes d'agost a París. El que la Minou no sap és que el pitjor enemic de la família Joubert, en Vidal, també hi serà. Tampoc sap que pocs dies després de la boda, la vigília del dia de la festa de Sant Bartomeu, la família de Minou esá dispersarà als quatre vents i una de les seves estimades filles desapareixerà sense deixar rastre...
Una novel·la fascinant de venjança, persecució i pèrdua, que viatja des de París i Chartres fins a la ciutat de les llàgrimes, Àmsterdam, en una hist.ria de la lluita d'una família per continuar unida davant dels devastadors cops de la hist.ria.

Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Otros libros del autor