Joies i dagues

Joies i dagues.

Editorial:
BARCANOVA EDITORIAL (CATALUÑA)
Año de edición:
ISBN:
978-84-489-2476-8
Páginas:
416
Colección:
LLIBRES INFANTILS I JUVENILS - ANTAVIANA
14,90 €
IVA incluido
Sin existencias

Ja encetat el segle XVI, després de la mort de l ' avi Bernat, la Joana haurà d ' ingressar, en contra de la seva voluntat, al monestir de Santa Eugènia de Montamat.
La seva vida corre un perill terrible entre aquells impenetrables murs i ella ignora el perquè. Una petita capseta que li va donar el seu avi abans de morir, i unes instruccions molt clares d ' abandonar el monestir el dia del seu setzè aniversari per reunir-se amb una tal Geralda al cim de la Forca Negra, seran la clau de volta de tant de misteri.
Inesperadament, es desencadenaran un seguit d ' estranys i terribles esdeveniments i la Joana haurà de fugir del monestir abans d ' hora.
En la seva aventura, no estarà sola: En Ferran, fill d ' un mercader de teles, i en Galzeran, un mariner saltamarges, l ' acompanyaran en el seu viatge i l ' ajudaran a resoldre l ' enigma que pesa sobre la seva família.
Però l ' ombra del mal del passat rondarà sempre molt a la vora: unes joies de l ' arqueta d ' un màrtir cristià, una daga amb l ' empunyadura d ' un cap de lleó, un beneit que no té conscìència del bé ni del mal, un sàdic mut, un esguerrat amb desig de venjança i justícia, un religiós sense escrùpols i diversos assassinats complicats de resoldre faran que els somnis de la Joana i de la seva família siguin difícils d ' esdevenir una realitat.