IntuØcions del cor

IntuØcions del cor.

Editorial:
CLARET
Año de edición:
Materia
Psicologia popular
ISBN:
978-84-9846-698-0
Páginas:
158
Colección:
A CEL OBERT
12,00 €
IVA incluido
En stock (Entrega en 24-48h)
Añadir a la cesta

M. Teresa Quintana és nascuda a Arenys de Mar lÆany 1944. Estudis primaris i secundaris al col·legi de la Presentació dÆArenys. Carrera a lÆInstitut del Teatre, i
llicenciada en Filosofia i Lletres a la Universitat de Barcelona. Estades llargues a París, Dublín i Londres. Als anys seixanta pertanyia als grups de la Nova Cançó, component les seves pròpies cançons, que cantava i tocava amb la guitarra.
Professora dÆanglès durant vint anys a lÆescola Isabel de Villena, de Barcelona. Després de les oposicions, va treballar vint anys a instituts públics dÆensenyament
secundari. Es jubila a lÆInstitut Valldemossa. Casada i té dos fills. Actualment, per a la seva formació permanent, assisteix a cursos de diferents cosmovisions i espiritualitat en general.
Ha publicat alguns articles a Arenys: a la revista Vida Parroquial, i a la revista laica LÆametlla dÆArenys, així com als Fulls Parroquials de la parròquia de Sant Ildefons de Barcelona i al de la dÆArenys de Mar, i en el bloc arenyautes.cat (http://arenyautes.cat/teresaquintana ).

Otros libros del autor