Igualant

Igualant.

Editorial:
ICARIA
Año de edición:
ISBN:
978-84-9888-317-6
Páginas:
152
Colección:
UPC
14,00 €
IVA incluido
Sin existencias

Icaria . Associació d¿Amics de la UPC

Actualment les dones suposen el 60% de l¿alumnat que finalitza estudis universitaris, s¿han incorporat al mercat laboral però no encara en igualtat de condicions que els seus companys homes, les estadístiques reflecteixen aquesta realitat. Per contra diversos estudis asseveren que les dones són "un recurs" del qual no es pot prescindir per a millorar la competitivitat de les nostres organitzacions.

L¿estereotip de gènere esdevé una de les causes principals que dificulten al sector femení la incorporació al mercat laboral i el desenvolupament de carreres professionals normalitzades. Es fa del tot necessari treballar per a transformar les creences i els valors que es deriven d¿aquest estereotip per tal que totes les persones, dones i homes, gaudeixin d¿una vida plena, en l¿àmbit laboral, personal i privat. Ens cal treballar per a esdevenir una societat més madura i les organitzacions tenen un gran poder d¿influència per a potenciar la igualtat d¿oportunitats.

Mar Gaya és psicòloga per la UAB i Màster en Direcció i Gestió de Recursos Humans per EAE, centre adscrit a la UPC. En l¿àmbit empresarial ha ocupat càrrecs de responsabilitat en aquesta àrea. Des de fa cinc anys exerceix com a consultora independent col.laborant en les diferents àrees d¿activitat empresarial de gestió de les persones, especialment pel foment de la igualtat entre dones i homes.