Gramati.cat

Gramati.cat.

Editorial:
BARCANOVA EDITORIAL (CATALUÑA)
Año de edición:
Materia
Guias gramaticales y de uso
ISBN:
978-84-489-3255-8
Páginas:
352
Colección:
MATERIALS EDUCATIUS - EL CATALA PORTATIL
7,85 €
IVA incluido
Sin existencias

GRAMATI.CAT Gramàtica de butxaca Solucions ràpides per dominar el català
. Una Gramàtica de butxaca manejable que resol de manera ràpida, intuïtiva i clara els dubtes o les vacil.lacions que es plantegi l ' usuari de la llengua.
. Les fitxes s ' agrupen per tipus de problemes o dubtes: Com s ' escriu?, Quina forma és la bona; Aquesta o l ' altra?; Ho faig bé?..., de manera que faciliten la recerca i la consulta.
. En cada fitxa hi ha un seguit d ' icones significatives que permeten localitzar a primer cop d ' ull la solució del problema o la resolució del dubte: Prohibit!; Parelles que confonen; La norma; Consells pràctics; Una mica més...
. Cada fitxa s ' entén o es llegeix per ella mateixa, i alhora el conjunt del llibre es llegeix com un recull ordenat de manera senzilla i innovadora, a l ' abast de tothom.
Què hem d ' escriure: causa comú o causa comuna?, Problemes claus o problemes clau? Els preus, es baixen o s ' abaixen? Un objecte, cau al terra o a terra? Quan t ' ho explico, és per a què m ' entenguis o perquè m ' entenguis? Dubtes entre escriure tant de bo o tan de bo? Un client, s ' entesta en entrar o s ' entesta a entrar? Per indicar probabilitat, quina construcció hem de fer servir, serien les nou o devien ser les nou? Per què apostrofem l ' ONU i no pas la UNESCO?

Otros libros del autor