Florencia responsable

Florencia responsable.

Editorial:
ALHENA MEDIA
Año de edición:
ISBN:
978-84-16395-51-4
Páginas:
168
Colección:
ALHENAMEDIA RESPONSABLE
7,95 €
IVA incluido
Sin existencias

La Toscana sobresurt per ser el bressol del Renaixement i pels seus bucòlics escenaris naturals esquitxats de vinyes i oliveres. Tal és la bellesa i singularitat dÆaquestes terres que la UNESCO ha declarat Patrimoni de la Humanitat els centres històrics de Florència, San Gimignano, Siena, Pienza, la Piazza del Duomo a Pisa i la vall de lÆOrcia.

Florència, la capital de la Toscana, és, sens dubte, la ciutat que més ha aportat a tota la història de lÆart. Dominada per la colpidora cúpula de la basílica de Santa Maria del Fiore, obra de Brunelleschi, incorpora la Galleria degli Uffizi, el Palazzo Pitti o els jardins de Boboli.

Però tota aquesta bellesa natural i patrimonial fa que Florència aculli cada any prop de sis milions de turistes; això ha portat la ciutat i la regió a obrir-se cap a un turisme més sostenible i responsable amb accions com la construcció del tramvia per moureÆs pel casc històric, que ha estat convertit en zona de vianats en la seva major part; la construcció de setanta quilòmetres de carril bici i lÆengegada del servei Mille e una bici, que permet desplaçar-se per la ciutat amb bicicleta, agafant-la en un punt i deixant-la en un altre.

Otros libros del autor