Els humans

Els humans.

Editorial:
G62 EMPURIES
Materia
Ficcion moderna y contemporanea
ISBN:
978-84-9787-927-9
Páginas:
304
Colección:
EMPURIES NARRATIVA
17,90 €
IVA incluido
Sin existencias

El matemàtic Andrew Martin ha descobert una fórmula que en mans d?aquesta subespècie endarrerida que són els humans podria tenir conseqüències funestes. Uns alienígenes ho volen impedir i envien un dels seus a la Terra perquè es fiqui al cos del professor Martin amb la missió de fer desaparèixer qualsevol rastre de la fórmula matemàtica. Tanmateix, la convivència amb la dona del professor, amb el seu fill i amb els amics pot canviar la visió dels humans que té l?alienígena, que detestava radicalment tot allò humà.

Matt Haig aprofita els recursos de la ciència-ficció per redescobrir les rareses, les contradiccions i els valors dels humans, amb una mirada externa que provoca moments de gran comicitat i sarcasme i moments de tendresa i reflexió.

?Els humans és un llibre per riure i plorar. Emocionant, intrigant, versemblant i alhora impossible. Matt Haig fa servir les paraules com un obrellaunes. Nosaltres som la llauna?
Jeanette Winterson

?La divertidíssima novel·la de Matt Haig posa la lupa en la nostra espècie?
Harry Ritchie, The Guardian

?Una novel·la divertida, apassionada i imaginativa. Matt Haig utilitza la ciència-ficció per explorar i satiritzar conceptes com el lliure albir, l'amor, el matrimoni, la lògica, la immortalitat i la compassió?,áThe Times

Otros libros del autor