Celebrar el diumenge en espera de prevere

Celebrar el diumenge en espera de prevere.

Editorial:
CLARET
Año de edición:
Materia
Instituciones y organizaciones cristianas
ISBN:
978-84-9846-649-2
Páginas:
182
Colección:
A CEL OBERT
14,00 €
IVA incluido
En stock (Entrega en 24-48h)
Añadir a la cesta

Alguns preveres (i no sense raó) han dit que de -celebracions dominicals en espera de prevere- seÆn farien més si no fos per la feina que comporta preparar-les. I és cert. A més de trobar gent preparada que vulgui fer-seÆn càrrec (i val a dir que cada vegada nÆhi ha més, en les nostres comunitats), cal saber què és el que es pot dir i què no, quina és la tasca del qui presideix, quines fórmules sÆhan de fer servir, quan cal posar-se drets, com es pot convidar a iniciar lÆassemblea... i tantes altres coses.

Aquest llibre vol ser una aportació en aquest sentit; trobareu celebracions que ja han estat posades en pràctica en una comunitat concreta, del temps ordinari, Advent, Quaresma, Pasqua... i alguns materials complementaris per buscar-hi alternatives o noves idees. La intenció és que tant els preveres que es plantegen aquesta possibilitat com els cristians que han estat convidats a posar-les en pràctica, trobin en aquestes pàgines respostes a les seves preguntes. Els autors hi aporten les seves experiències.
A la web de l'Editorial, www.editorialclaret.cat, us podeu descarregar diversos documents en format Word amb els models de les celebracions i els materials complementaris recollits en aquest llibre.