Cas mercuri, la galaxia bustos

Cas mercuri, la galaxia bustos.

Editorial:
EDICIONS SALDONAR
Año de edición:
Materia
Biografia: general
ISBN:
978-84-945078-5-4
Páginas:
192
Colección:
PERIODISTES
15,00 €
IVA incluido
Pedido a proveedor

El cas Mercuri, la presumpta trama de corrupció urbanística que va sacsejar Sabadell lÆany 2012, treu a la llum lÆecosistema que es va crear a partir de la gestió de lÆhiperbòlic alcalde socialista Manuel Bustos. La investigació judicial no ha pogut demostrar que sÆembutxaqués diners, però sí que ha posat de manifest lÆautoritarisme i el nepotisme que durant més dÆuna dècada es van instal·lar a lÆAjuntament de Sabadell.
La periodista Sara González descriu a Cas Mercuri, la galàxia Bustos les ànsies de poder, el presumpte enriquiment dels polítics i els empresaris, la confusió entre proximitat i populisme, les conseqüències del boom immobiliari, la feina incansable de dirigents amb vocació de servei públic i les actituds dels veïns, que o bé toleren tractes de favor o bé sÆaixequen i diuen prou.
Un relat testimonial, que no jutja, en el qual les persones afectades expliquen la seva versió dels fets i, sobretot, de quina manera se'ls van alterar les rutines des del moment en què la corrupció els va trucar a la porta. El mateix Manuel Bustos també hi aporta el seu punt de vista.