America, america

America, america.

Editorial:
BRAU
Año de edición:
Materia
Literatura de viajes
ISBN:
978-84-96905-61-0
Páginas:
224
Colección:
COLÚLECCIO ULYSSUS
18,00 €
IVA incluido
Sin existencias

Un viatge en cotxe pels Estats Units sempre evoca somnis de llibertat i mites generacionals. No sobta, doncs, trobar un Xavier Moret molt sensibilitzat amb aquest univers cultural.
Però el fet de viatjar amb família -hi va amb la seva dona, la filla i una amiga dÆaquesta- condicionarà dÆuna manera notable aquesta aventura. Els pares, representants de la generació dels 60, xocaran moltes vegades amb els gustos inspirats en els 90 de les adolescents. Així, mentre els adults busquen la presència de la generació beat, el moviment hippy o els paisatges dÆEasy Rider, a les noies només els interessa Nirvana, les hamburgueses i la televisió. El xoc generacional està servit.
LÆOest americà, a part de ser una terra riquíssima en esdeveniments que marquen tendència arreu dÆoccident, ho és també monumentalment i paisatgísticament. Ciutats com San Francisco, Las Vegas o Los Angeles, i espais naturals de primer ordre com ara Yosemite National Park, Grand Canyon o la sempre recordada Route 66 seran lÆespai vital on els protagonistes viuran les seves experiències.

Otros libros del autor